smo logo  
SMO Palmares
2012: 2de prijs, internationale wedstrijd, der Lage landen

2011: Kampioen Showwedstrijden
2011 Star Division

2009: Kampioen Showwedstrijden 2009 Star Division

2008: 1ste prijs met onderscheiding, Vlamo kampioenschap voor showkorpsen

2008: 2de prijs, internationale wedstrijd, der Lage landen

2007: Kampioen Showwedstrijden 2007 Star Division

2006: Kampioen Showwedstrijden 2006 Star Division

2006: 2de prijs, internationale wedstrijd, der Lage landen

2004: 1ste prijs, internationale wedstrijd, der lage landen

2002: 1ste prijs, internationale wedstrijd, der lage landen

1997: Zilveren medaille WMC Kerkrade
SMO Twirlers/Majoretten
2011: Bronzen medaille, Europees kampioenschap Engeland

2009: Zilveren medaille, Europees kampioenschap Kroatie

2006: Vice wereldkampioen (Paradecorps Exhibition Senior)

2005: Provinciaal, nationaal kampioen

2005: Europees kampioen (Paradecorps Exhibition Senior)

2004: Provinciaal, nationaal kampioen

2003: Provinciaal, nationaal kampioen

2002: Provinciaal Fedekam kampioen
 
 

Lid worden

Iedereen kan toetreden tot ons showkorps.
Ben je jong en heeft de muzikale microbe je gebeten ? Bij ons kan je zeker terecht.
Ben je al wat ouder en denk je aanleg te hebben om een muziekinstrument aan te leren, neem zeker contact op met ons om dit vrijblijvend uit te proberen.
Alle nodige materiaal wordt door het muziekkorps voorzien, instrument, kostuum,... Je hoeft helemaal geen lidgeld te betalen.

Twirlers & Colorguards
De twirlers & colorguards worden door onze eigen mensen opgeleid en begeleid.
De choreografie wordt tot in de kleinste puntjes aangeleerd.
De repetities vinden meestal plaats op woensdag en vrijdagavond.
Percussion
De percussion welke voornamelijk bestaat uit snare (kleine trommel), bassdrum
(grote trommel) & quint (tim tom) wordt ook aangeleerd door onze eigen instructeur.
Beginnende leerlingen krijgen les op zaterdagavond.
De volledige groep repeteert op zondagvoormiddag.
Brass, melodisch en Pit

De instrumenten waarop gespeeld wordt bestaat uit :
trompet, hoorn, trombone, saxofoon, klarinet, euphonium, dwarsfluit, bombardon, xylofoon, cymbals,enz...

Heb je al muzikale kennis, aarzel niet om met ons contact op te nemen.
Wens je het bespelen van een muziekinstrument aan te leren ? Hiervoor kan je ook terecht bij onze eigen leden.
Zowel de notenleer als het bespelen van een muziekinstrument wordt vakkundig aangeleerd.
De repetitie heeft elke zaterdagavond plaats.