smo logo  
SMO Palmares
2012: 2de prijs, internationale wedstrijd, der Lage landen

2011: Kampioen Showwedstrijden
2011 Star Division

2009: Kampioen Showwedstrijden 2009 Star Division

2008: 1ste prijs met onderscheiding, Vlamo kampioenschap voor showkorpsen

2008: 2de prijs, internationale wedstrijd, der Lage landen

2007: Kampioen Showwedstrijden 2007 Star Division

2006: Kampioen Showwedstrijden 2006 Star Division

2006: 2de prijs, internationale wedstrijd, der Lage landen

2004: 1ste prijs, internationale wedstrijd, der lage landen

2002: 1ste prijs, internationale wedstrijd, der lage landen

1997: Zilveren medaille WMC Kerkrade
SMO Twirlers/Majoretten
2011: Bronzen medaille, Europees kampioenschap Engeland

2009: Zilveren medaille, Europees kampioenschap Kroatie

2006: Vice wereldkampioen (Paradecorps Exhibition Senior)

2005: Provinciaal, nationaal kampioen

2005: Europees kampioen (Paradecorps Exhibition Senior)

2004: Provinciaal, nationaal kampioen

2003: Provinciaal, nationaal kampioen

2002: Provinciaal Fedekam kampioen
 
 

Smo Foto galerij


2012

Foto Hammont
28/05/2012

2011

Foto Repetitie
14/10/2011

2010


2008

Foto Kruibeke
18/05/2008
Foto Oostende
11/10/2008
Foto Hammont
26/05/2008